top of page

Programi

Osluškujemo, otkrivamo zajedno i slijedimo tempo djeteta

Nema unaprijed kreiranih programa i modula, već nastaju zajedno s mojim klijentima. Svi oblici podrške su personalizirano usklađeni s Vašim potrebama kako bih Vas adekvatno podržala u željenom smjeru i pomogla osnažiti područja u kojima ste najranjiviji.

Psychology Patient

Individualno savjetovanje

Odgovori na roditeljske dileme

Vaša želja:
"Trebam se udaljiti od svakodnevice, biti u okruženju u kojem mogu jasnije razmišljati, razjasniti što se događa, pobrinuti se za svoje osnovne potrebe - i dobiti smjernice kako s djecom i partnerom riješiti zahtjevne situacije."

Typing on the Computer

Online konzultacije

Kada susret uživo nije opcija

Vaša želja:
"Imam popis pitanja i situacija u kojima ne znam kako se postaviti s djetetom, no imam specifičan raspored u koji teško uklapam susret jedan-na-jedan. Imate li prijedlog?"

Grupni rad

Ima nešto čarobno u tome kada se ljudi okrenu jedni drugima i međusobno se nadahnjuju.

Vaša želja:
"Želim na nekoliko sati ili dana doći u kontakt s drugim ljudima, čuti tuđa slična ili različita iskustva, inspirirati se, suosjećati, povezati se na dubljoj razini s poznatim ili novim ljudima."

Support Groups

Procjena obiteljske dinamike

Uvid u funkcioniranje obitelji u prirodnom okruženju

Vaša želja:
"Doživite nas i našu djecu, osjetite atmosferu među nama i dajte mi uvid u to što se događa s mojom djecom, kako se bolje povezati s njima i odgovoriti na njihove potrebe."

Family%20Breakfast_edited.jpg

Klikom na "Više" istražite primjere trenutnih i dosadašnjih JUJU programa.

Ponuda: Services
bottom of page