top of page

Procjena obiteljske dinamike

  • Mogućnost 1 → Procjena odnosa roditelj-dijete po metodi MIM (Marschak Interaction Method), strukturiranoj tehnici promatranja osmišljenoj za procjenu kvalitete i prirode interakcije roditelja i djeteta (moguće primjenjivo od dojenačke pa sve do adolescentne dobi). 

  • Mogućnost 2 →U ozračju obiteljskog doma djeca osjećaju najviše sigurnosti, spontani su i daju od sebe ono što inače ne bi iskazali u terapeutovom uredu. Stoga u okviru obiteljskog posjeta Vašem domu dan i pol provodim promatrajući, slušajući i baveći se Vama i Vašom obitelji. U naknadnom individualnom susretu za roditelje razjasnit ću probleme koje sam uočila, kao i propuštene prilike za povezivanje s djecom. I dati sugestije kako da idete u željenom smjeru.

  • Mogućnost 3 → Djeca u nekim okruženjima izvan doma postaju zahtjevnija i traže puno više podrške. Dogovorimo moj tajni dolazak na proslavu rođendana/priredbu/turnir ili pak kreiram i održim radionicu/kampiranje gdje će se Vaše dijete naći okruženo vršnjacima ili u zahtjevnijoj situaciji. Sudjelujem i neupadljivo opažam Vaše dijete u uvjetima van uobičajene obiteljske svakodnevice, u kontaktu s Vama, drugom djecom ili odraslima, kako bih Vam pružila objektivan uvid u mehanizme suočavanja koje dijete pokazuje, odnosno koje tek treba razviti, kao i dala smjernice za Vaše postupke. 

Privržen odnos s djetetom
Procjena obiteljske dinamike: Service

Kreirajte svoj susret

Individualno psihološko savjetovanje

Skype, Mail, VIP dan

Edukacije i treninzi, grupe podrške

Procjena obiteljske dinamike, Tajni posjet

bottom of page