top of page

Online savjetovanje

Iskoristimo potencijale online tehnologija u savjetovanju

  • Mogućnost 1 → Klasično online savjetovanje putem neke od platformi je praktično i fleksibilno rješenje. Možda ću Vas zamoliti da mi prije dogovorenog termina mailom pobliže opišete situaciju koja vas muči ili ću Vam poslati na ispunjavanje upitnik o funkcioniranju Vašeg djeteta. Sve dogovaramo ovisno o problematici i Vašim mogućnostima. 

  • Mogućnost 2 → Još fleksibilnije što mogu ponuditi je online dostupnost. Na taj način mogu Vam biti na raspolaganju tijekom jednog radnog dana putem mobilne aplikacije kojom komuniciramo razmjenjujući pisane, glasovne ili video poruke. Na taj način niste limitirani jednim satom, možete se vraćati na izgovoreno/napisano nebrojeno puta, primjerice poslati i snimku iz koje je vidljivo ponašanje djeteta koje Vas brine, u realnom vremenu ili s odgodom. Mene to pretvara u Vašeg osobnog duha u boci odnosno stručnjaka u ruci. :)

  • Mogućnost 3 → Mail savjetovanje. Kada ništa drugo nije opcija. Možda meni najmanje drago jer puno toga može ostati nedorečeno, ali i dalje je način kako možemo pokušati ostvariti kontakt, proniknuti u srž problema. 

Online savjetovanje
Online konzultacije: Services

Kreirajte svoj susret

Individualno psihološko savjetovanje

Skype, Mail, online dostupnost

Edukacije i treninzi, grupe podrške

Procjena obiteljske dinamike, MIM, posjet domu

bottom of page