top of page

Politika privatnosti

Poštujemo Vašu privatnost

Osobni podatak

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Podaci koje prikupljamo

Pristup web stranici https://juju.hr/ je slobodan i ne traži se registracija. Kontaktiranjem putem kontakt-obrazaca ili elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime, broj telefona, a u tekstu poruke navodite neke podatke o sebi ili djetetu). Ti su podaci dostupni isključivo zaposlenicima JUJU, obrta za savjetovanje i edukaciju, vl. Kristina Jelić kojima su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita. 

Naša web stranica nalazi se na platformi Wix.com. Wix.com nam pruža online platformu koja nam omogućuje prodaju naših proizvoda i usluga vama. Vaši podaci mogu biti pohranjeni putem Wix.com pohrane podataka, baza podataka i općih Wix.com aplikacija. Oni pohranjuju vaše podatke na sigurnim poslužiteljima iza vatrozida.

Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za odgovaranje na vaš upit.

Zaštita vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo.

Poruke u elektroničkom obliku

Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca, a koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice https://juju.hr/. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem e-mail adrese info@juju.hr dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Međutim, na web stranici https://juju.hr/ mogući su linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na tim portalima mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na https://juju.hr/. Na našoj stranici možemo vam ponuditi i korištenje naših profila na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere u cilju sprječavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Statistika poslužitelja

Ova web stranica koristi Google Analytics mjerenje statistike posjećenosti. Osim toga, možemo prikupiti adresu internetskog protokola (IP) koja se koristi za povezivanje vašeg računala s internetom; email adresa. Možemo koristiti softverske alate za mjerenje i prikupljanje informacija o sesiji, uključujući vrijeme odziva stranice, duljinu posjeta određenim stranicama, informacije o interakciji sa stranicom i metode korištene za odlazak sa stranice. 

bottom of page